Αcroyoga Transitions and Flows Workshop

Κυριακή 2 Απρίλίου στο YOGArt, καθοδηγούμενο από τον Γιάννη Καρβέλη Certified Acroyoga Immersion teacher.

Γνωρίστε και εμβαθύνετε πάνω στην αγαπημένη μας πρακτική της Acroyoga μέσα από ένα σεμινάριο που συνδυάζει τη Yoga, τα κατακόρυφα, τα ακροβατικά σε ζευγάρια και το Thai yoga massage! Συνδεθείτε με μια μεγάλη παρέα γεμάτη χαρούμενους ανθρώπους, έτοιμοι να υποστηρίξουν και να εμπιστευτούν, και αναπτύξτε την πρακτική σας σε επίπεδο που θεωρούσατε μέχρι τώρα ακατόρθωτο.

Το επίπεδο του εργαστηρίου είναι ανοιχτό για όλους. Δεν απαιτείται κάποια προηγούμενη εμπειρία. Δεν χρειάζεται επίσης να φέρετε κάποιον μαζί σας, τα ζευγάρια και οι τριάδες δημιουργούνται εκεί.

Φέρτε την καλή σας διάθεση, όρεξη για συνεργασία και νέες γνωριμίες, και ελάτε να πετάξουμε παρέα!


ΚΥΡΙΑΚΗ 26/02/2017 17:00-20:30

-Solar Asana sequence
-Inversion Pyramids and Handstands
-Partner Acrobatics Calibrations
-Transitions and Flows
-Leg love / Thai yoga massage


Πληροφορίες/Συμμετοχές:

YOGArt
Δούριδος 5, Παγκράτι, Αθήνα
TΗΛ. 6976308054
info@yogartpagrati.com
www.yogartpagrati.com

– Το κόστος συμμετοχής είναι 20€ για τα μέλη του YOGArt & 25€ για μη μέλη. Δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.

– Κλείστε τη θέση σας καθώς αναμένεται μεγάλη συμμετοχή, στέλνοντας μέηλ με ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο και θα σας απαντήσουμε με όλες τις επιπλέον πληροφορίες.

– Για την παρακολούθηση απαιτείται η κράτηση της θέσης σας. Οι κρατήσεις πραγματοποιούνται έπειτα από την εξόφληση του ποσού.


Λίγα λόγια για τον Γιάννη:
Ο Γιάννης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βόλο. Καθώς εργαζόταν στην Αθήνα γνώρισε την AcroYoga και μέσα από αυτή τη γιόγκα, που άλλαξαν τη ζωή του για πάντα. Έχοντας ολοκληρώσει την εκπαίδευση δασκάλων Acroyoga.org Level 1 στο Μπαλί και Level 2 στο Μεξικό, με έδρα την Αθήνα ταξιδεύει σε πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο αλλά και στην Ελλάδα, μοιράζοντας το πάθος του για την πρακτική διδάσκοντας μαθήματα, σεμινάρια και εκπαιδευτικά. Είναι Certified Acroyoga.org Immersion teacher, δάσκαλος Yoga (Hatha Yoga και Vinyasa Krama), Aerial Flow Yoga Level 2 του Anahata yoga Academy και έχει εκπαιδευτεί στο Τhai Υoga Μassage στο δίκτυο του Sunshine House. Του αρέσει να συνδιάζει τα δυνατά στοιχεία της ακροβατικής με την καλύτερη δυνατή ποιότητα της επαφής σε κάθε συνεργατική προσπάθεια, χτίζοντας έτσι διαδοχικά και μεσά από ασφάλεια την εμπιστοσύνη και την τεχνική. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις τεχνικές λεπτομέρειες τις κάθε άσκησης, λεπτομέρειες οι οποίες κάνουν και τα πιο δύσκολα ακροβατικά εφικτά.