Γιόγκα από την καρδιά

Αγαπημένοι μας φίλοι και μαθητές, σας προσκαλούμε να μας βοηθήσετε να μαζέψουμε φάρμακα (παιδικά αντιβιωτικά εκτός augmentin & κολλύρια με αντιβίωση) για να προσθέσουμε ένα λιθαράκι στο μεγάλο ανθρωπιστικό έργο των Γιατρών της Καρδιάς. Ας συνειδητοποιήσουμε πως η αληθινή ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ απαιτεί ΔΡΑΣΗ!

Προσφέρουμε μια τάξη γιόγκα καθοδηγούμενη από την Νάντια, την Κυριακή 18 Μαρτίου στις 11.00 π.μ. Οσοι προσέλθουν θα πρέπει να παραδώσουν πριν το μάθημα όποια και όσα φαρμακα θέλουν τα οποία θα έχουν αγοράσει απο φαρμακείο. ΔΕΝ δεχόμαστε χρήματα, συλλέγουμε ΜΟΝΟ παιδικά αντιβιωτικα εκτός augmentin και κολλύρια με αντιβίωση καθώς για τα συγκεκριμένα υπάρχει ανάγκη. Μετά το μάθημα θα γνωρίσουμε κάποιους από τους γιατρούς, θα παραδώσουμε τα φάρμακα και θα μας μιλήσουν για το έργο τους.

Οι μαθητές της σχολής μας θα μπορούν από τωρα να προσφέρουν ότι μπορούν καθώς θα υπάρχει ένα ειδικό κουτί στην αίθουσα όπου θα μπορούν να αφήσουν φάρμακα.

Λίγα λόγια για την οργάνωση:
Η Οργάνωση «Γιατροί Καρδιάς» ιδρύθηκε με τη μορφή σωματείου το έτος 2001 από 10 ελληνικές οικογένειες.
(Αριθμός απόφασης Πρωτοδικείου:4229/2001, αριθμός μητρώου Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων – ΜΚΟ –
Υπουργείου Εξωτερικών: 131).

Πολλά ιδρυτικά μέλη των «Γιατρών Καρδιάς» πραγματοποίησαν, ως ομάδα, σειρά από ανθρωπιστικές αποστολές
κατά την περίοδο 1998-2001 που προηγήθηκε της ίδρυσης του σωματείου.

Η επωνυμία «Γιατροί Καρδιάς» έχει συμβολικό νόημα: εκφράζει το βαθύ συναίσθημα της αγνής και ανιδιοτελούς αγάπης των ανθρώπων προς όλους και ειδικότερα προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο, η οποία πηγάζει από την ψυχή τους, από την καρδιά τους.