Ιωάννα Ταμπαξή

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Απόφοιτος της επαγγελματικής σχολής χορού Ραλλού Μάνου. Χόρεψε, χορογράφησε  και δίδαξε μπαλέτο, μουσικοκινητική αγωγή και σύγχρονο χορό. Είναι πιστοποιημένη δασκάλα γιόγκα 500h από την Yoga Alliance και διδάσκει  από το 2009. Το 2012 καθιέρωσε το YOGArt, μαζί με την αδερφή της , ως έναν τόπο Ευτυχής Συνάντησης για μελέτη και πρακτική. Δυο χρόνια αργότερα ταξίδεψε στην Ινδία να συναντήσει την πηγή των πραγμάτων.

Εξακολουθεί να είναι μαθήτρια στην Τέχνη της Yoga ενώ ο Χορός από την μεριά του παραμένει πάντοτε  ο “Μεγάλος Έρωτας” .Οι Τέχνες και η Φιλοσοφία ύφαιναν πάντα την ζωή της και τις θεωρεί πηγή αυτογνωσίας, διεύρυνσης και ενατένισης της ουσίας. Η αγαπημένη της φράση είναι “Μάθε ότι όλα έχουν συνείδηση και μερίδιο στην σκέψη” ( Εμπεδοκλής). Τα τελευταία χρόνια καταπιάνεται με την ζωγραφική και με την μελέτη Ινδικών φιλοσοφικών κειμένων .Τον Απρίλιο του 2019 , εξέδωσε την πρώτη ποιητική της συλλογή  “Nους Θαλασσινός” μέσω των εκδόσεων της ΕΛ. ΙΝ. Ε. ΠΑ. Η Ελευθερία, η Μάθηση και η Κατανόηση-Αγάπη είναι οι σημαντικότερες αξίες στην ζωή της.

Κατεβάστε ολόκληρο το βιογραφικό

Νάντια Ταμπαξή

Γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα όπου ζει και εργάζεται. Ξεκίνησε κλασικό μπαλέτο από τεσσάρων χρονών και συνέχισε μέχρι την ηλικία των δεκαοχτώ όπου και πέρασε στην Επαγγελματική σχολή Ραλλού Μάνου. Την ίδια περιοδο πέρασε και στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης στο τμήμα Βιβλιοθηκονομίας όπου και αποφοίτησε επιτυχώς.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της στη Θεσσαλονίκη ασχολήθηκε με πολλές τέχνες όπως capoeira, contemporary dance (limon technique), freestyle dance,jazz και belly dance. Εκεί ανακάλυψε και τη γιόγκα το 2002 στο κέντρο Satyananda και από τότε δεν έχει σταματήσει να ασκείται σ΄ αυτή, ενώ ο ενθουσιασμός και η αγάπη της έγιναν δυνατότεροι με την πάροδο των χρόνων.

Κατέχει πτυχίο 200 ωρών της Hatha Yoga αναγνωρισμένο από τη Yoga Alliance, από το NYSY Studios της Αθήνας με δασκάλα τη Βιβή Λέτσου με εξειδίκευση στην Bhakti Urban Flow με τον Rusty Wells. Παράλληλα έχει παρακολουθήσει και εξακολουθεί να παρακολουθεί σεμινάρια ποικίλου περιεχομένου σχετικά με τη πρακτική, τη διδασκαλία και τη φιλοσοφία της γιόγκα με στόχο τη διερεύνηση των γνώσεων της.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και τάξεις με τους: Todd Tessen,Desiree Rumbaugh, Sianna Sherman, John Friend, Sue Elkind, Michael Fukumura, Todd Norian, Martin Kirk (Yoga Anatomy), Emil Wendel, Vicky Howie, Dylan Bernstein (Ashtanga), David Lurey, Pau Castellsague (Acro Yoga),Petros Haffenrichter (Vinyasa Kramah, Έλενα Μουρατίδου) κ.α. Διδάσκει hatha, aerial, prenatal και kids Yoga.

 

Μυρτώ Κατσίφα

Η Μυρτώ Κατσίφα, είναι απόφοιτη του τμήματος Προσχολικής Αγωγής και δασκάλα Παιδικής Yoga και εναέριας γιόγκα.

Η ενασχόληση της με τα παιδιά είναι κάτι που έχει συνειδητά επιλέξει και απολαμβάνει καθημερινά, για το λόγο ότι παρατηρώντας τα, ανακαλύπτει και κατανοεί όλο και περισσότερο τις ανάγκες, τις δυνατότητες και τον κόσμο τους.

Οι δάσκαλοι του YOGArt

Στον χώρο μας θα βρείτε πιστοποιημένους δασκάλους από την Yoga Alliance, οι οποίοι διαθέτουν γνώση, χαρά και αγάπη για το αντικείμενο τους.