Ιωάννα Ταμπαξή

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Απόφοιτος της επαγγελματικής σχολής χορού Ραλλού Μάνου. Χόρεψε, χορογράφησε  και δίδαξε μπαλέτο, μουσικοκινητική αγωγή και σύγχρονο χορό. Είναι πιστοποιημένη δασκάλα γιόγκα 500h από την Yoga Alliance και διδάσκει  από το 2009. Το 2012 καθιέρωσε το YOGArt, μαζί με την αδερφή της , ως έναν τόπο Ευτυχής Συνάντησης για μελέτη και πρακτική. Δυο χρόνια αργότερα ταξίδεψε στην Ινδία να συναντήσει την πηγή των πραγμάτων.

Εξακολουθεί να είναι μαθήτρια στην Τέχνη της Yoga ενώ ο Χορός από την μεριά του παραμένει πάντοτε  ο “Μεγάλος Έρωτας” .Οι Τέχνες και η Φιλοσοφία ύφαιναν πάντα την ζωή της και τις θεωρεί πηγή αυτογνωσίας, διεύρυνσης και ενατένισης της ουσίας. Η αγαπημένη της φράση είναι “Μάθε ότι όλα έχουν συνείδηση και μερίδιο στην σκέψη” ( Εμπεδοκλής). Τα τελευταία χρόνια καταπιάνεται με την ζωγραφική και με την μελέτη Ινδικών φιλοσοφικών κειμένων .Τον Απρίλιο του 2019 , εξέδωσε την πρώτη ποιητική της συλλογή  “Nους Θαλασσινός” μέσω των εκδόσεων της ΕΛ. ΙΝ. Ε. ΠΑ. Η Ελευθερία, η Μάθηση και η Κατανόηση-Αγάπη είναι οι σημαντικότερες αξίες στην ζωή της.

Κατεβάστε ολόκληρο το βιογραφικό

Νάντια Ταμπαξή

Γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα όπου ζει και εργάζεται. Ξεκίνησε κλασικό μπαλέτο από τεσσάρων χρονών και συνέχισε μέχρι την ηλικία των δεκαοχτώ όπου και πέρασε στην Επαγγελματική σχολή Ραλλού Μάνου. Την ίδια περιοδο πέρασε και στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης στο τμήμα Βιβλιοθηκονομίας όπου και αποφοίτησε επιτυχώς.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της στη Θεσσαλονίκη ασχολήθηκε με πολλές τέχνες όπως capoeira, contemporary dance (limon technique), freestyle dance,jazz και belly dance. Εκεί ανακάλυψε και τη γιόγκα το 2002 στο κέντρο Satyananda και από τότε δεν έχει σταματήσει να ασκείται σ΄ αυτή, ενώ ο ενθουσιασμός και η αγάπη της έγιναν δυνατότεροι με την πάροδο των χρόνων.

Κατέχει πτυχίο 200 ωρών της Hatha Yoga αναγνωρισμένο από τη Yoga Alliance, από το NYSY Studios της Αθήνας με δασκάλα τη Βιβή Λέτσου με εξειδίκευση στην Bhakti Urban Flow με τον Rusty Wells. Παράλληλα έχει παρακολουθήσει και εξακολουθεί να παρακολουθεί σεμινάρια ποικίλου περιεχομένου σχετικά με τη πρακτική, τη διδασκαλία και τη φιλοσοφία της γιόγκα με στόχο τη διερεύνηση των γνώσεων της.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και τάξεις με τους: Todd Tessen,Desiree Rumbaugh, Sianna Sherman, John Friend, Sue Elkind, Michael Fukumura, Todd Norian, Martin Kirk (Yoga Anatomy), Emil Wendel, Vicky Howie, Dylan Bernstein (Ashtanga), David Lurey, Pau Castellsague (Acro Yoga),Petros Haffenrichter (Vinyasa Kramah, Έλενα Μουρατίδου) κ.α. Διδάσκει hatha, aerial, prenatal και kids Yoga.

 

Ευαγγελία Μόσιου

Η Ευαγγελία ξεκίνησε την πορεία της από μικρή ηλικία μέσα από την Ρυθμική Γυμναστική. Ως φοιτήτρια ξεκίνησε να κάνει ακροβατικά σε ζευγάρια και γνώρισε το τσίρκο. Θέλοντας να εμβαθύνει τις γνώσεις της σε αυτόν τον μαγικό κόσμο παρακολούθησε για δύο χρόνια το επαγγελματικό πρόγραμμα στο Instituto Nacional de Artes do Circo (INAC) στην Πορτογαλία, με εξειδίκευση στα κατακόρυφα. Ταυτόχρονα συμμετείχε σε διάφορα σεμινάρια σύγχρονου χορού, σωματικού θεάτρου, creation labs κα καλλιτεχνικά φεστιβάλ.

Είναι δασκάλα Yoga & Aerial Yoga, καθώς και προπονήτρια ρυθμικής και ακροβατικής γυμναστικής. Έχει διδάξει σε διάφορες χώρες και διαφορετικές ομάδες ανθρώπων, μοιράζοντας το πάθος της για την εξερεύνηση της κίνησης, αλλά και τη σωματική και πνευματική σύνδεση.

Θεόφιλος Κωφίδης

Ο Θεόφιλος Κωφίδης από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον στίβο και είναι ενεργός αθλητής στην ποδηλασία στην ομάδα Π.Ο.ΒΕΛΟΣ Θεσσαλονίκης. Από το 2010 είναι Grafts Hellas Presenter και ασχολείται με το Personal – Functional Training και είναι Master Instructor Corrective Exercise. Το 2011 ασχολήθηκε πρώτη φορά με την Acroyoga και το 2021 έγινε Acroyoga International Teacher .

Theofilos Kofidis was involved in athletics from an early age and is an active cycling athlete in the P.O.VELOS Thessaloniki team. Since 2012 he is a Grafts Hellas (Trainers School) Presenter and deals with Personal Training – Functional Training and Corrective Exercise. He is Acroyoga international teacher, Master instructor PADI and Emergency First Response Instructor EFR.

Κατερίνα Χατζηγιαννακού

Οι δάσκαλοι του YOGArt

Στον χώρο μας θα βρείτε πιστοποιημένους δασκάλους από την Yoga Alliance, οι οποίοι διαθέτουν γνώση, χαρά και αγάπη για το αντικείμενο τους.