Ιωάννα Ταμπαξή

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Απόφοιτος της επαγγελματικής σχολής χορού Ραλλού Μάνου. Χόρεψε, χορογράφησε  και δίδαξε μπαλέτο, μουσικοκινητική αγωγή και σύγχρονο χορό. Είναι πιστοποιημένη δασκάλα γιόγκα 500h από την Yoga Alliance και διδάσκει  από το 2009. Το 2012 καθιέρωσε το YOGArt, μαζί με την αδερφή της , ως έναν τόπο Ευτυχής Συνάντησης για μελέτη και πρακτική. Δυο χρόνια αργότερα ταξίδεψε στην Ινδία να συναντήσει την πηγή των πραγμάτων.

Εξακολουθεί να είναι μαθήτρια στην Τέχνη της Yoga ενώ ο Χορός από την μεριά του παραμένει πάντοτε  ο “Μεγάλος Έρωτας” .Οι Τέχνες και η Φιλοσοφία ύφαιναν πάντα την ζωή της και τις θεωρεί πηγή αυτογνωσίας, διεύρυνσης και ενατένισης της ουσίας. Η αγαπημένη της φράση είναι “Μάθε ότι όλα έχουν συνείδηση και μερίδιο στην σκέψη” ( Εμπεδοκλής). Τα τελευταία χρόνια καταπιάνεται με την ζωγραφική και με την μελέτη Ινδικών φιλοσοφικών κειμένων .Τον Απρίλιο του 2019 , εξέδωσε την πρώτη ποιητική της συλλογή  “Nους Θαλασσινός” μέσω των εκδόσεων της ΕΛ. ΙΝ. Ε. ΠΑ. Η Ελευθερία, η Μάθηση και η Κατανόηση-Αγάπη είναι οι σημαντικότερες αξίες στην ζωή της.

Κατεβάστε ολόκληρο το βιογραφικό

Νάντια Ταμπαξή

Γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα όπου ζει και εργάζεται. Ξεκίνησε κλασικό μπαλέτο από τεσσάρων χρονών και συνέχισε μέχρι την ηλικία των δεκαοχτώ όπου και πέρασε στην Επαγγελματική σχολή Ραλλού Μάνου. Την ίδια περιοδο πέρασε και στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης στο τμήμα Βιβλιοθηκονομίας όπου και αποφοίτησε επιτυχώς.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της στη Θεσσαλονίκη ασχολήθηκε με πολλές τέχνες όπως capoeira, contemporary dance (limon technique), freestyle dance,jazz και belly dance. Εκεί ανακάλυψε και τη γιόγκα το 2002 στο κέντρο Satyananda και από τότε δεν έχει σταματήσει να ασκείται σ΄ αυτή, ενώ ο ενθουσιασμός και η αγάπη της έγιναν δυνατότεροι με την πάροδο των χρόνων.

Κατέχει πτυχίο 200 ωρών της Hatha Yoga αναγνωρισμένο από τη Yoga Alliance, από το NYSY Studios της Αθήνας με δασκάλα τη Βιβή Λέτσου με εξειδίκευση στην Bhakti Urban Flow με τον Rusty Wells. Παράλληλα έχει παρακολουθήσει και εξακολουθεί να παρακολουθεί σεμινάρια ποικίλου περιεχομένου σχετικά με τη πρακτική, τη διδασκαλία και τη φιλοσοφία της γιόγκα με στόχο τη διερεύνηση των γνώσεων της.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και τάξεις με τους: Todd Tessen,Desiree Rumbaugh, Sianna Sherman, John Friend, Sue Elkind, Michael Fukumura, Todd Norian, Martin Kirk (Yoga Anatomy), Emil Wendel, Vicky Howie, Dylan Bernstein (Ashtanga), David Lurey, Pau Castellsague (Acro Yoga),Petros Haffenrichter (Vinyasa Kramah, Έλενα Μουρατίδου) κ.α. Διδάσκει hatha, aerial, prenatal και kids Yoga.

 

Ευαγγελία Μόσιου

Η Ευαγγελία Μόσιου γεννήθηκε το 1994 στον Βόλο. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καθώς και διπλωματούχος προπονήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής. Η αγάπη της για την κίνηση από μικρή ηλικία την οδήγησε στο μπαλέτο και την Ρυθμική Γυμναστική, αφιερώνοντας μεγάλο μέρος της καθημερινότητας της εκεί, έπαιρνε μέρος κάθε χρόνο σε πανελλήνια πρωταθλήματα και παραστάσεις.

Αργότερα, ως φοιτήτρια, θέλοντας να εξερευνήσει την συνειδητή κίνηση μέσα από διαφορετικές μεθόδους στράφηκε στη γιόγκα και τα ακροβατικά, γνωρίζοντας έτσι μία διαφορετική προσέγγιση της σύνδεσης σώματος και πνεύματος.  Για την εμβάθυνση της πρακτικής της, παρακολούθησε την εκπαίδευση δασκάλων στα Evergreen Yoga Studios, με ειδίκευση στη Vinyasa Krama Yoga και πιστοποίηση RYT-200 της Yoga Alliance, καθώς και στην Aerial Yoga.

Διδάσκει μαθήματα Yoga, Aerial Yoga, Acro Yoga και κατακόρυφα, και παραμένει μαθήτρια παρακολουθώντας σεμινάρια, εκπαιδευτικά και έχοντας καθημερινή πρακτική. Στόχος της είναι να προσφέρει μια ευχάριστη, ολοκληρωμένη εμπειρία κατά την οποία οι μαθητές θα μπορέσουν να ανακαλύψουν μόνοι τους τις δυνατότητες και την μοναδικότητά τους, μέσα και έξω από την αίθουσα.

Κωνσταντίνα Σπηλιοπούλου

Η Κωνσταντίνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από μικρή της άρεσε η γυμναστική και οι ξένες γλώσσες. Σπούδασε και ασχολήθηκε με τις γλώσσες, ενώ η γυμναστική ήταν πάντα μέρος της ζωής της. Πέρασε από διάφορα αθλήματα, ατομικά και ομαδικά.

Το 2015 άρχισε να ασχολείται με την Εσωτερική αναζήτηση, να θεραπεύεται σε διάφορα επίπεδα, να μελετά την Αιώνια Σοφία, να αφήνει πίσω της κομμάτια που δεν ήταν πραγματικά δικά της.

Σε αυτό το δρόμο η Γιόγκα και η Ενεργειακή θεραπεία ήταν εκεί. Σε αυτά βρήκε την πηγαία Δύναμη, τη βαθειά Συγκέντρωση, Αποφόρτιση και Ευεξία και έτσι στράφηκε προς αυτά και το Νέο Αχανές Σύμπαν Γνώσης, Σοφίας και Επιστροφής στον Αληθινό εαυτό. Ασχολήθηκε με τη Γιόγκα, το Ρέικι, τη Βοτανοθεραπεία, Ανθοθεραπεία, την Υγιεινή Χορτοφαγική Διατροφή τα οποία αγάπησε, μελέτησε και πιστοποιήθηκε.

Ολοκλήρωσε το εκπαιδευτικό της στο YOGArt. Θα την βρείτε να διδάσκει, να μελετά και να διδάσκεται στη Σχολή μας και στη φύση.

Οι δάσκαλοι του YOGArt

Στον χώρο μας θα βρείτε πιστοποιημένους δασκάλους από την Yoga Alliance, οι οποίοι διαθέτουν γνώση, χαρά και αγάπη για το αντικείμενο τους.